BATTALGAZİ KENTSEL DÖNÜŞÜMÜNDE DAİRE TESLİMİ VE KURA HEYECANI

Melikgazi Belediyesi, Battalgazi Mahallesi (Küçükali) 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hak sahibi vatandaşlar için Daire Teslimi ve Kura Töreni düzenledi.

MELİKGAZİ'DE KENTSEL DÖNÜŞÜM SÜRÜYOR
BATTALGAZİ KENTSEL DÖNÜŞÜMÜNDE DAİRE TESLİMİ VE KURA HEYECANI
Melikgazi Belediyesi, Battalgazi Mahallesi (Küçükali) 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hak sahibi vatandaşlar için Daire Teslimi ve Kura Töreni düzenledi. Törende 23 hak sahibi kura ile yeni dairelerine kavuştu.
Melikgazi Belediyesi, ilçede sürdürdüğü kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Battalgazi Mahallesi (Küçükali) 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sona geldi. Hak sahibi vatandaşlar için düzenlenen Daire Teslimi ve Kura Töreni'nde 23 hak sahibinin daireleri kura çekimiyle belirlendi. Törende konuşan Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, ilçede güvenli, modern ve yaşanabilir yaşam alanları oluşturmak amacıyla kentsel dönüşüm çalışmalarını kararlılıkla sürdürdüklerini belirterek, "Kentsel dönüşüm baştan sona çok zorlu bir süreç. Bu süreçte büyük emek veren tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Şimdi sırada Aydınlıkevler, Yıldırım Beyazıt ve Kazım Karabekir mahallelerimiz var. Kazım Karabekir Mahallemizde yaklaşık 100 bin metrekarelik alanda 3. etap çalışmalarına başlıyoruz. Yaklaşık bin hissedar ile uzlaşma sağlamak büyük bir emek gerektiriyor. Bugün ise Küçükali Mahallemizde hak sahiplerimiz için son aşama olan kura çekimini gerçekleştirdik ve 23 vatandaşımıza dairelerini teslim ettik" dedi.
Battalgazi Mahallesi'ne park ve sosyal tesis kazandırmayı da planladıklarını ifade eden Palancıoğlu, yapılacak yatırımlarla mahallenin değerinin artacağını söyledi. Başkan Palancıoğlu, kura sonucu ev sahibi olan vatandaşlara yeni konutlarının hayırlı olmasını dileyerek, huzur ve sağlık içinde oturmaları temennisinde bulundu.